جستجوی ارگانیک به معنی فرآیند جستجوی طبیعی کاربر در گوگل می باشد که ارگانیک سرچ خیلی وابسته به معنی و مفهوم نتایج جستجو ارگانیک (SERP) است که در این مقاله سئو قصد تعریف معنا و مفهوم جستجوی ارگانیک، نتایج ارگانیک سرچ، دلایل اهمیت Organic Search و بررسی تفاوت های آن با لینک های تبلیغاتی یا پولی گوگل (Pay Per Click) داریم. با خواندن این پست اطلاعات خوب و مفیدی به دست خواهید آورد، لطفا تا انتها همراه باشید.
این مقاله توسط مرکز سئو، متخصص سئو سایت و طراحی سایت تهیه شده است.
جستجوی ارگانیک یا ارگانیک سرچ چیست؟
نتایج جستجوی ارگانیک، یک فهرست بدون هزینه میباشد که در صفحهی نتایج موتور جستجو (SERP) ظاهر می شود. این نتایج بر اساس عواملی مانند ارتباط با جستجوی کاربر، لینکهای دریافتی، اقدامات درست سئو و اعتبار دامنه شکل میگیرند. نتایج جستجوی ارگانیک حاوی تبلیغات نیست و با نتایج جستجوی پولی که تبلیغات پرداخت به ازای کلیک(Pay Per Click) نیز نامیده میشود، متفاوت است. تبلیغکنندگان نمیتوانند نتایج جستجوی ارگانیک را بخرند.
در عوض، استراتژیهایی برای پیروی از بهترین روشهای سئو که سئوی ارگانیک نامیده میشود طراحی شدهاند که موقعیت SERP وبسایت را بدون پرداخت هزینه یا شیوههای غیراصولی تقویت میکنند. این اقدامات غیراصولی می تواند شامل تکنیک هایی مانند پر کردن بیش از حد متن از کلمات کلیدی(Keyword stuffing) باشد که در بعضی مواقع استفاده از این تکنیک باعث می شود سئو سایت شما جزو سئو بلک هت در نظر گرفته شد و آسیب جدی به شما وارد کند.
جایگاه یک لینک در صفحهی نتایج جستجو مهم است. چرا که نتایج جستجوی ارگانیک اغلب تنها بخش کوچکی از صفحه را تشکیل میدهند و این جایگاه به عبارت جستجو شده بستگی دارد. از آنجایی که تبلیغات در بالای صفحهی نتایج قرار دارند، در دستگاهی با نمایشگر کوچکتر (مانند نوت بوک، تبلت یا موبایل) ممکن است از نتایج جستجوی ارگانیک فقط یک یا دو مورد قابل مشاهده باشد.
چرا جستجوی ارگانیک مهم است؟
در حالی که تبلیغات پولی نتایجی فوری ارائه می دهند، استراتژی های سئو مربوط به جستجوی ارگانیک میتوانند نتایج بلندمدتی داشته باشند. ترافیک جستجوی ارگانیک اولین منبع دریافت بازدید برای اکثر سایت ها است و میتواند یک قسمت حیاتی از قیف خرید باشد که منجر به نرخ تبدیل بالاتر و بازگشت سرمایهی (ROI) بیشتر میشود.
موارد زیر اهمیت جستجوی ارگانیک را نمایان میکنند:
- برتری در رقابت با سایرین: استراتژی جستجوی ارگانیک، میزان دیده شدن کسب و کار برای کلمات کلیدی هدف را ارتقا میدهد. و اگر با قدرت دنبال شود، این ترافیک میتواند بدون نیاز به سرمایه گذاری در روشهای بازاریابی دیجیتالی و پولی، به برتری شما نسبت به رقبا کمک کند. شرکتی که ترافیک جستجوی ارگانیک خود را بهبود میبخشد، در موتورهای جستجو در رتبهی بالاتری قرار میگیرد.
- مقرون به صرفه و قابل اندازهگیری: جستجوی ارگانیک از نظر هزینه هم برای شرکت ها برتری دارد. در حالی که تبلیغات پولی تضمین شده است و سایت را در مقابل بازدیدکنندگان احتمالی قرار میدهد، این تبلیغات با گذشت زمان، می توانند هزینهی بالایی داشته باشند. ترافیک ارگانیک برای شرکت ها هیچ هزینهای ندارد، به خصوص اگر روی اصول تاثیرگذار سئو تمرکز کنند. استراتژی ارگانیک از نظر سود و هزینه راحتتر قابل اندازهگیری است زیرا نیازی به سرمایه گذاری اولیه یا بودجهی نگهداری بالا ندارد. مشاغل می توانند بدون نیاز به افزایش دائمی هزینههای بازاریابی، به رشد خود ادامه دهند.
- نتایج بلندمدت: استراتژی های جستجوی ارگانیک حضور شرکت در موتورهای جستجو را برای زمان طولانیتری میسر میسازند، زیرا به میزان سود هر کلیک یا هزینههای ماهانه وابسته نیستند.
- بسیار هدفمند: اگر شرکتی روی استراتژیهای موثر سئو سرمایهگذاری کند، زمانی که مصرفکنندگان به دنبال کلمات کلیدی مرتبط با کار آنها باشند، وبسایتشان به احتمال زیاد نشان داده میشود. وب سایتهایی که برای کلمات کلیدی مرتبط رتبه دریافت میکنند، به شکلی هدفمند و منظم ترافیک به دست میآورند، که به جذب لیدهای جدید و مشتریان بلندمدت کمک میکند.
….:::: مقاله پیشنهای ما به شما ::: تفاوت سئو و شبکه های اجتماعی است، لطفا مطالعه فرمایید ::::….
مقایسه جستجوی ارگانیک با جستجوی پولی
تفاوت اصلی بین جستجوی ارگانیک و پولی، هزینه است، اما چند مورد دیگر نیز وجود دارد.
جستجوی ارگانیک را می توان با موارد زیر مشخص کرد:
- روی بهبود رتبه در نتایج جستجو بدون پرداخت هزینه تمرکز دارد.
- نتایج جستجو را در وسط صفحه قرار می دهد.
- ممکن است به تلاشی طاقتفرسا نیاز داشته باشد تا سایت در نتایج بالا ظاهر شود.
- در دراز مدت موثرتر از جستجوی پولی است.
- هزینهای ندارد.
- به استراتژی های منظم و نگهداری نیاز دارد.
از سوی دیگر، جستجوی پولی شامل موارد زیر است:
- بر بهبود رتبهی پولی در موتورهای جستجو تمرکز دارد.
- نتایج جستجو را در بالای صفحه قرار می دهد.
- به سایت اجازه می دهد تا با پرداخت هزینه، سریعا در جایگاه برتر قرار گیرد.
- پس از توقف پرداخت هزینهی تبلیغات، ترافیک متوقف میشود.
- به هزینهی اولیه و همینطور هزینه برای نگهداری مداوم نیاز دارد.
- نتایج کوتاه مدت ارائه می دهد.
علاوه بر ترافیک ارگانیک و پولی، منابع ترافیک دیگری نیز در موتورهای جستجو وجود دارد:
- مستقیم: منبع این ترافیک مشخص نیست.
- ایمیل: ترافیک از طریق بازاریابی ایمیلی ایجاد می شود.
- شبکه های اجتماعی: ترافیک از یکی از شبکههای اجتماعی می آید.
…::: مقاله پیشنهادی: سئو خارجی چیست؟ :::…
ویژگیها و نمونههای صفحهی نتایج جستجوی ارگانیک
هنگامی که کاربر از گوگل یا موتور جستجوی دیگری استفاده میکند، SERP به او ارائه می شود. در حالی که یک SERP عمدتاً از نتایج جستجوی پولی و ارگانیک تشکیل شده است، میتواند شامل موارد مختلفی مانند تبلیغات خرید، موارد ویژه، نتایج ویدیویی، نمودار اطلاعات و استوریهای برترهم باشد. نتایج SERP بسته به کاربر متفاوت است، حتی اگر از یک عبارت و موتور جستجو استفاده کنید. زیرا آنها بر اساس هر کاربر، هدف او، علایق و تعداد زیادی از عوامل دیگر رتبهبندی و سفارشی میشوند. گوگل آنها را ویژگی های نتایج جستجو یا ویژگی های جستجو می نامد و به طور مداوم آنها را مورد آزمایش قرار میدهد و بهبود میبخشد تا تجربه ای کاربرپسند برای بازدیدکنندگان وب سایت ارائه دهد.
در زیر برخی از متداول ترین ویژگی های SERP که ممکن است در گوگل با آن ها مواجه شوید آورده شده است.
موارد ویژه (Featured snippets)
این گزینهها در بالای نتایج ترافیک ارگانیک معمولی نمایش داده می شوند. در واقع بخشی هایلایت شده از متن یا ویدیوی یکی از وبسایت های برتر نمایش داده میشود تا پاسخی مستقیم و مختصر به درخواست کاربران ارائه دهد.
کاروسل ویدیو (Video carousel)
چرخ فلک یا کاروسل ویدیو، ویدیوهای ویژهی مرتبط با جستجوی کاربر را نمایش می دهد. و ممکن است به یک پلتفرم ویدیویی مانند YouTube، Vimeo یا صفحه ای که ویدیو در آن بارگذاری شده لینک شود. کل video carousel حداکثر فضای یک نتیجهی ارگانیک را اشغال میکند.
استوریهای برتر
این مورد مجموعهای از داستانهای اخیرا منتشر شده یا اخبار فوری است که کاربران به آن علاقه دارند و معمولاً در نتایج جستجوی ارگانیک مربوط به موضوعات پر سر و صدا نشان داده میشود. گوگل همچنین مشخص می کند که استوری یا خبر برتر چه زمانی و توسط چه کسی منتشر شده است.
Pople also ask(PAA)
اینها سؤالاتی هستند که به طور خودکار توسط Google طراحی میشوند و افراد معمولاً آنها را جستجو می کنند و ممکن است به سؤالات کاربر مرتبط باشند. قسمت PAA شامل پاسخهایی کوتاه میشوند که کاربران میتوانند روی آن کلیک کرده و برای خواندن، آن مطلب را بزرگ کنند. این امر به کاربران کمک می کند تا بدون نیاز به کلیک بر روی نتایج دیگر، به پاسخ سوال خود برسند.
کاروسل عکس (Image carousel)
این مورد به عنوان بستههای تصویر نیز شناخته میشوند و زمانی ظاهر میشوند که گوگل تشخیص دهد محتوای بصری یا تصاویر، صفحهی نتایج جامعتری ارائه میدهند. چرخ فلک عکس، تصاویر را در یک ردیف یا دیوار مرتبط ارائه می دهد. پس از کلیک، کاربران به تب جستجوی تصاویر میروند و از آنجا می توانند به وبسایت میزبان تصویر برسند.
….:::: مقاله پیشنهادی ما به شما :: اهمیت سئو برای کسب و کار ها چیست؟ ::::….
عوامل رتبه بندی جستجوی ارگانیک
هر کسب و کاری دوست دارد محتوای آن در سه صفحهی اول و برتر رتبهبندی گوگل و سایر موتورهای جستجو ظاهر شود. عوامل مختلف (از جمله کلمات کلیدی بهینه شده، الگوریتم های گوگل و کیفیت محتوا) می توانند یک وب سایت را در رتبههای برتر SERP قرار دهند.
موارد زیر برخی از عواملی است که گوگل هنگام ارزیابی صفحات برای رتبه بندی در نظر می گیرد:
ساختار لینک های داخلی و خارجی
تا زمانی که محتوا به منابع مختلف داخلی و خارجی لینک نشود، نمی تواند در موتورهای جستجو رتبهبندی شود. لینکهای داخلی یا هایپرلینک ها کاربر را به صفحهی داخلی یک وب سایت هدایت می کنند. این صفحات به گوگل، ایده ای در مورد ساختار و سلسله مراتب وبسایت می دهد و آنها را بهتر در دید جستجو قرار میدهد و تاثیر بسزایی بر بهبود سئو داخلی دارد. از سوی دیگر، لینک های خارجی، خوانندگان را به صفحهای از یک وبسایت دیگر هدایت می کند. این موضوع ممکن است غیر منطقی به نظر برسد، زیرا هیچ کسب و کاری نمیخواهد مشتریان بالقوه اش وارد سایتی غیر از خودشان شوند. با این حال، لینک شدن به منابع قابل اعتماد و معتبر، می تواند رتبهی یک شرکت را بهبود ببخشد، چون به گوگل کمک میکند تا نوع محتوای یک کسب و کار را از منظر سئو تعیین کند.
ساختار بکلینک
بکلینک که به عنوان Inbound link نیز شناخته می شود، لینکی از یک وب سایت ثانویه به وب سایت دیگر است. بکلینکها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا ارتباط یک وبسایت با جستجوهای مربوطه را درک کنند. به عنوان مثال، اگر یک شرکت پست وبلاگی با محتوای آموزنده منتشر کند، وبسایت دیگری ممکن است به عنوان منبعی برای وبلاگ خود به آن پست لینک بزند. ساختار بک لینک خوب می تواند رتبهبندی جستجوی ارگانیک را برای وبسایت بهبود ببخشد، ترافیک هدفمند ایجاد کند و به موتورهای جستجو کمک کند وب سایت را سریعتر ایندکس کنند.
عوامل فنی یا سئو تکنیکال
مدت زمانی که طول می کشد تا یک صفحه بارگذاری شود به عنوان سرعت صفحه شناخته می شود. این یکی از اصلیترین فاکتورها در رتبه بندی سئوست، زیرا هر چه وبسایت سریعتر بارگذاری شود، رتبه گوگل در صفحه بالاتر است. سرعت یک صفحه همچنین تجربهی کاربری (UX) را مشخص میکند که برای گوگل اهمیت زیادی دارد. در سال 2018، گوگل یک بهروزرسانی الگوریتم انجام داد که بر سرعت صفحهی موبایل متمرکز بود به این ترتیب که سایتهایی که سرعت بارگذاری پایینی روی تلفن همراه داشتند را با رتبهی پایین در SERP جریمه میکرد. گوگل همچنین یک ابزار آنلاین رایگان برای تست موبایل ارائه میدهد تا ببیند یک سایت از نظر سرعت چقدر خوب عمل می کند. علاوه بر سرعت صفحه، طول URL نیز می تواند در رتبه بندی گوگل یا هر موتورهای جستجو نقش داشته باشد. URL های کوتاه تر معمولاً در نتایج جستجو رتبههای بهتری دارند و همچنین تایپ و به خاطر سپردن آنها آسان تر است، که در نهایت باعث بهبود UX میشود.
…::: حتما مطالعه کنید: 8 فاکتور رتبهبندی گوگل کدامند؟ :::…
کیفیت و ساختار محتوا
این مورد عامل مهمی در رتبه بندی سئوست. محتوای اورجینال که به خوبی نوشته شده و اطلاعاتی ارزشمند و مرتبط با هدف جستجوگر را ارائه می دهد، رتبهی بالاتری دارد. یک پست وبلاگ با کیفیت بالا برای موتورهای جستجو جذاب است، مخاطبان جدید جذب می کند، تعامل کاربر را افزایش می دهد و نرخ پرش وب سایت را کاهش می دهد.
بهبود مدیا
مدیاها، از جمله فیلم ها و تصاویر، از نظر سئو برتری ایجاد میکنند و می توانند به رتبهی بالاتر محتوای ارگانیک در SERP کمک کنند. تصاویر و ویدیوها به غنیتر شدن موضوع محتوای نوشتاری کمک میکنند، که باعث میشود کاربران برای مدت طولانیتری در ارتباط بمانند و بیشتر و بهتر صفحه را مطالعه کنند که این موضوع باعث بهبود نرخ تبدیل میشود. مدیاها همچنین یکنواختی را از بین میبرند و هضم اطلاعات را برای خوانندگان آسانتر میکنند. برای مثال، اکثر کاربرانی که اطلاعات مالی در وب سایت یک شرکت دارند، ترجیح می دهند که دادهها را در یک نمودار خطی یا دایره ای مشاهده کنند و نه فقط اعداد.
بهینه سازی موبایل
وبسایت هایی که برای صفحه نمایش های کوچکتر و تلفن های همراه بهینه شده اند در رتبه بندی موتورهای جستجو بهتر عمل می کنند زیرا درصد بیشتری از جستجوها از طریق تلفن همراه انجام می شود. طبق آمار StatCounter، تا جولای 2022، خریدهای موبایلی 06/62 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است در حالی که 94/37 درصد مربوط به کامپیوترهاست. از آنجایی که صفحات واکنشگرا UX بهتری ارائه میکنند، وبسایتهای بهینهنشده که در دستگاههای تلفن همراه به راحتی قابل استفاده نیستند، در رتبهبندی موتورهای جستجو دچار مشکل میشوند.
رمزگذاری(Encryption)
نگرش در مورد ارتباطات اینترنتی رمزگذاری شده به شدت تغییر کرده است و اکثر مرورگرهای اصلی اکنون از HTTPS پشتیبانی می کنند که صفحات را فقط از طریق اتصالات امن نمایش میدهد. با این حال، بسیاری از وبسایتها هنوز از HTTP قدیمی استفاده میکنند و به Secure Sockets Layer (SSL) توجه نمیکنند. این می تواند عامل بزرگی در رتبه بندی موتورهای جستجو باشد زیرا اگر وبسایت ناامن باشد، هشدار Not Secure را در کنار نام دامین در نوار مرورگر نمایش می دهد که می تواند تعداد بازدیدکنندگان سایت را دچار ریزش کند. گوگل برای سایت های رمزگذاری شده ارزش ویژهای قائل است و بنابراین داشتن گواهینامهی SSL می تواند رتبهی وب سایت را در موتورهای جستجو افزایش دهد.
…:::: ارائه خدمات سئو در کرج با آخرین اصول گوگل 2023 + قیمت رقابتی ::::…
معیارهای بررسی و گزارش جستجوی ارگانیک
یک کسب و کار بدون ردیابی و بررسی دقیق وبسایت خود، کار سختی برای افزایش ترافیک ارگانیک و درآمد خواهد داشت. با بررسی معیارهای کیفیت وب سایت، میتوانید درک بهتری از عملکرد سایت خود داشته باشید و رتبهی خود را در موتورهای جستجو بهبود ببخشید و در نهایت بازگشت سرمایه (ROI) را افزایش دهید.
موارد زیر معیارهای مهم گزارش جستجوی ارگانیک هستند که یک کسب و کار باید به طور منظم آنها را زیرنظر داشته باشد:
رتبهی کلمات کلیدی
این عبارت به رتبهی یک سایت در نتایج جستجوی ارگانیک برای کلمات کلیدی خاص اشاره دارد. مشاغل باید روند رتبهبندیشان برای کلمات کلیدی را پیگیری کنند تا متوجه شوند که آیا استراتژی سئوی ارگانیک آنها کارآمد است یا خیر. برای قرار گرفتن در بالای نتایج، سایت و محتوای آن باید هم از نظر کلمات کلیدی خاص و هم کلمات کلیدی طولانی بهینه شوند. آنها همچنین باید تصمیم بگیرند که کدام کلمات کلیدی برای محصولات و کسبوکارشان مهمتر هستند و سپس تلاش خود را روی رتبهی خوب برای آنها متمرکز کنند .Google Analytics و نرمافزارهای مختلف بررسی SERP میتوانند به زیرنظر داشتن معیارهای مربوط به کلمات کلیدی خاص کمک کنند.
تعداد بازدیدکنندگان
این مشخصه، تعداد کل بازدیدکنندگان یک سایت را ردیابی و میزان علاقه به محتوای آن را اندازهگیری میکند. تعداد کم بازدیدکننده نشان می دهد که سایت عملکرد خوبی ندارد. این یعنی اگر میخواهید در موتورهای جستجو رتبهی بالاتری داشته باشید و ترافیک بیشتری را به وبسایت خود هدایت کنید باید محتوای جذابتری تولید کنید.
میانگین بازدید از صفحه
این معیار چشمانداز وسیع تری از تعداد صفحات بازدیدشده توسط مخاطب و میانگین تعداد بازدید هر صفحه ، ارائه می دهد. این یک راه آسان برای ارزیابی عملکرد وبسایت است. به عنوان مثال، اگر اکثر بازدیدکنندگان قبل از خروج فقط یک یا دو صفحه از یک وب سایت را مشاهده می کنند، می تواند نشاندهندهی این باشد که گشت و گذار در سایت مشکل است یا محتوا ممکن است نامربوط باشد.
نرخ پرش یا bounce rate
نرخ پرش، درصد بازدیدکنندگانی است که سایت را بدون مشاهدهی صفحات اضافی ترک می کنند. این امر ممکن است به دلایل زیادی اتفاق بیفتد، مثلا سرعت بارگذاری صفحه کند است یا صفحه فاقد اطلاعات، محصولات یا خدمات مورد نظر بازدیدکننده است. به طور کلی، مخاطب هرچه سریعتر از سایت خارج شود، نرخ پرش بیشتر می شود. نرخ پرش بالا می تواند بر رتبه بندی یک سایت در موتورهای جستجو تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، باید بررسی کنید که کدام صفحات نرخ پرش بالایی دارند تا بتوانید محتوای آنها را بهبود ببخشید.
میانگین زمان حضور در صفحه
میانگین زمانی که بازدیدکننده در هر صفحه صرف می کند می تواند یک شاخص کلیدی برای نوع محتوای ارائه شده و میزان علاقه به آن موضوع باشد. اگر بازدیدکنندگان زمان زیادی را در صفحات خاصی صرف می کنند، نشانهی آن است که محتوای آن صفحات را ارزشمند می دانند. اما اگر مخاطبان زمان کمتری را در صفحات خاص صرف میکنند نشان میدهد که محتوا جذاب نیست یا ممکن است به نیازهای آنها ارتباطی نداشته باشد. ردیابی این معیار میتواند بینش عمیقتری در مورد صفحاتی که بیشترین میزان جذابیت را داشتهاند ارائه دهد و به بهبود محتوای کلی یک وبسایت کمک کند.
:::: حتما مطالعه کنید : تفاوت سئو و گوگل ادز چیست؟ ::::
ابزارهای بررسی و گزارش جستجوی ارگانیک
ابزارهای گزارش جستجوی ارگانیک به شرکت ها این امکان را می دهد تا بفهمند کدام استراتژی برای آنها بهتر است و بودجهی دیجیتال مارکتینگ خود را کجا باید خرج کنند.
چند مورد از ابزارهای محبوب بررسی جستجوی ارگانیک:
این یک پلتفرم رایگان و جامع تجزیه و تحلیل وب است که هر کسی می تواند از آن برای ردیابی و نظارت بر رتبهی وبسایت خود در گوگل استفاده کند. صاحبان سایت می توانند رتبهی کلمات کلیدی، دامینهای ارجاع دهنده و همچنین عملکرد وب سایت خود در تلفن همراه را مشاهده کنند. کنسول جستجوی گوگل همچنین در مورد صفحات دارای بیشترین ترافیک و پرس و جوهای مرتبط، اطلاعاتی ارائه می دهد و در مورد مشکلات احتمالی هشدار می دهد.
- Google Analytics
GA یک ابزار تجزیه و تحلیل وب است که با جمع آوری داده ها و گزارش آنها، اطلاعاتی در مورد ترافیک وبسایت ارائه می دهد. این ابزار، دو نسخهی رایگان و پریمیوم ارائه می دهد و داده ها را بر اساس منابع خود، مانند جستجوی ارگانیک، جستجوی پولی، ارجاعات، بازدید مستقیم یا شبکههای اجتماعی، جداسازی می کند. این ابزار علاوه بر ردیابی تعداد بازدیدکنندگان وبسایت، اطلاعاتی کلیدی در مورد نحوهی عملکرد سایت و کارهایی که میتوان برای رسیدن به اهداف مورد نظر انجام داد، ارائه می دهد. GA همچنین به کاربران این امکان را می دهد تا فعالیت شبکههای اجتماعی را زیرنظر بگیرند، روند آنها را بررسی کنند، ترافیک تلفن همراه را ردیابی کنند و از سایر منابع، برای تصمیمگیری های بهتر استفاده کنند.
این یک پلت فرم جامع SEO و بازاریابی دیجیتال مبتنی بر کلود(Cloud) است که برای صاحبان مشاغل و شرکت های بزرگ طراحی شده است. رتبهبندی SE بهعنوان یک ابزار رتبهبندی شروع شد، اما در طول سالها به یک پلتفرم کامل تبدیل شد که شامل تحقیق کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل رقبا، نظارت بر بک لینک، سایت آدیت (Site audits)، رتبهبندی کلمات کلیدی و white label reporting میشود. white label reporting قابل تنظیم است و کاربران میتوانند تنظیماتی را که میخواهند شامل رتبه، رقبا، ترافیک، حسابرسی وبسایت و گزارشهای مالی انتخاب کنند. کاربران همچنین می توانند گزارش ها را برای تولید و تحویل در بازههای زمانی مشخص برنامه ریزی کنند و رتبه را در دورههای زمانی خاص نمایش دهند و مقایسه کنند. این کار برای پیشرفت و تحلیل سئو مفید است.
این ابزار برای جستجوی عمیق کلمات کلیدی طراحی شده است و زمانی می تواند مفید باشد که یک کسب و کار می خواهد تجزیه و تحلیل کاملی از رقابت در صنف خود انجام دهد. SEMrush یک نمای کلی از کلمات کلیدی مهم در رقابت تجاری را مشخص می کند، همچنین میزان ترافیکی که از این کلمات به سایت هدایت میشوند ارائه می کند و یک لینک که می توانید رتبهها را در آن بررسی کنید.
استفاده از محتویات مرکز سئو بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.
منبع: مرکز سئو