سئو خارجی

حضور در فضای مجازی امروزه به یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای موفقیت برای کسب و کارها تبدیل شده است و همه تلاش می‌کنند تا بیشتر در این فضا دیده شوند. همانطور که می‌دانیم سئو سایت برای رسیدن به این هدف نقش مهمی ایفا می‌کند و اهمیت آن هر روز بیشتر از قبل می‌شود.  

اما سئو فقط محدود به خود سایت نیست و برای موفقیت نباید فقط به سئوی داخلی توجه کرد. شما باید هم به ظاهر و محتوا و کاربری سایت توجه کنید و هم باید تعامل با سایر وبسایتها و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی‌ را افزایش دهید. یعنی همان سئو خارجی.

این مقاله توسط مرکز سئو، متخصص سئو در کرج تهیه شده است و در آن، به طور کامل به این موضوع خواهیم پرداخت و تکنیک‌های موثر سئو خارجی را بررسی می‌کنیم. همچنین، نکات کلیدی برای انتخاب روش‌های مناسب سئو خارجی و ترکیب آن با استراتژی‌های سئو داخلی را نیز به اشتراک خواهیم گذاشت.

بنر مقاله سئو خارجی

مفهوم سئو خارجی

سئو خارجی (OFF-page SEO) یکی از عوامل کلیدی برای افزایش اعتبار وبسایت شما در دید گوگل و سایر موتورهای جستجو می‌باشد. می‌دانید که اعتبار دامنه وبسایت یعنی میزان اعتماد گوگل و کاربران به آن. و سئو خارجی تأثیر زیادی روی این موضوع دارد.

به طور کلی، لینکهایی که از وبسایت‌ها و منابع دیگر به سایت شما ارجاع داده می‌شوند، مانند مهر تاییدی بر محتوای شما عمل می‌کنند و وقتی سایتهای معتبر و بزرگ به شما لینک دهند ارزش این موضوع چند برابر می‌شود. به عبارت دیگر، این لینک‌ها به موتورهای جستجو اطلاع می‌دهند که وبسایت شما مورد تأیید دیگران قرار گرفته است و باعث می‌شود که آنها به شما به عنوان یک منبع ارزشمند نگاه کنند و در نهایت رتبه‌ی شما در SERP بهبود یابد.

با توجه به این توضیحات می‌توان گفت که سئو خارجی نه تنها مفید است، بلکه ضروری است.

اگر می‌خواهید که برند شما دیده شود و با بزرگان حوزه‌ی خود رقابت کند، نوشتن محتوای عالی و کاربری خوب وبسایت کافی نیست. شما باید به شکل‌های مختلف از کاربران دعوت کنید که به سایت شما سر بزنند. برای این کار باید از سایر پلتفرم‌ها استفاده کنید. اینجاست که سئو خارجی اهمیت پیدا می‌کند.

…::: حتما مطالعه کنید : 0 تا 100 فرآیند سئو سایت :::…

سئو خارجی چیست؟

آف پیج سئو یا سئو خارجی به تمام فعالیت‌هایی اشاره دارد که در خارج از وبسایت شما انجام می‌شوند. یعنی فقط به ساخت بک‌لینکهای با کیفیت محدود نمی‌شود. شما هر اقدامی که در خارج از سایت خود انجام دهید به نوعی سئو خارجی محسوب می‌شود. مثلا تولید محتوا برای پلتفرم‌های مختلف و حضور در شبکه‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین جنبه‌های سئو خارجی می‌باشد که میزان ارتباط شما با کاربران را افزایش می‌دهد. همچنین، تبلیغات در کانال‌های ارتباطی و شرکت در رویدادهای آنلاین.

به طور کلی می‌توان گفت اهداف اصلی سئو خارجی این دو مورد هستند:

  • افزایش اعتبار نزد موتورهای جستجو
  • ارتباط بهتر با مخاطبان

معرفی تکنیک های برتر سئو خارجی

بعد از توضیح سئو خارجی وقت آن است که ببینیم در راستای سئو خارجی چه اقداماتی باید انجام دهیم.

به طور کلی مهم‌ترین تکنیک های سئو خارجی موارد زیر هستند:

  1. بک لینک
  2. حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی
  3. تبلیغات آنلاین
  4. مشارکت در رویدادهای آنلاین
  5. ایمیل مارکتینگ
  6. تولید محتوا به عنوان مهمان
  7. اینفلوئنسر مارکتینگ

در ادامه هر کدام از این روش‌ها را به طور جداگانه بررسی می‌کنیم.

…::: حتما مطالعه کنید : علت افت رتبه سایت چیست؟ :::…
  1. بک لینک

    لینک به سایت شما از سایت‌های دیگر، یکی از مهم‌ترین عوامل سئو خارجی است. وقتی سایت‌های دیگر به سایت شما لینک می‌دهند، در واقع به موتورهای جستجو نشان می‌دهند که محتوای شما مفید و قابل اعتماد است. این لینک‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل در نتایج جستجو شناخته می‌شوند. بک لینک‌ها می‌توانند هم از سوی سایت‌های مرتبط با حوزه‌ی شما باشند، و هم سایر سایت‌های معتبر و یا حتی منابع خبری. اما توجه داشته باشید که کیفیت لینک‌ها مهم‌تر از تعداد آن‌هاست. لینک‌های باکیفیت‌تر بیشتر به سئو خارجی سایت شما کمک می‌کند.

  2. حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی

    فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا با مخاطبان هدف خود در ارتباط باشید، محتوای خود را با آنها به اشتراک بگذارید و آنها را به تعامل با خود دعوت کنید. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی نه تنها به شما کمک می‌کند تا نام و برند خود را به نمایش بگذارید، بلکه می‌توانید بک لینک‌های ارزشمندی به سایت خود جلب کنید. اگر در شبکه‌های اجتماعی محتوای مفید و جذاب ارائه دهید، افراد ممکن است آن را به عنوان منبعی مفید برای ارجاع و لینک دادن در نظر بگیرند.

  3. تبلیغات آنلاین:

    تبلیغات آنلاین شامل همه اقدامات تبلیغاتی است که در فضای آنلاین به منظور جذب مخاطب و تبدیل آنها به مشتری انجام می‌شود. این بخش شامل استفاده از تبلیغات کلیکی در موتورهای جستجو، تبلیغات نمایشی در وبسایت‌ها، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و … می‌شود.

  4. مشارکت در رویدادهای آنلاین

    مشارکت در رویدادهای آنلاین، مانند وبینارها، کنفرانس‌ها، پادکست‌ها و لایوها، به شما اجازه می‌دهد تا با دیگران ارتباط نزدیکتر و بهتری داشته باشید. این موضوع هم شامل مخاطبان شما می‌شود و هم بزرگان حوزه‌ی کاری شما.
    شما می‌توانید دانش خود را با سایرین به اشتراک بگذارید و به عنوان یک متخصص در حوزه خود شناخته شوید و هم‌زمان از تجربیات دیگران استفاده کنید. این فعالیت‌ها باعث افزایش شهرت و اعتبار شما می‌شوند.

  5. ایمیل مارکتینگ:

    بازاریابی ایمیلی یک روش تبلیغاتی است که با ارسال ایمیل‌ به گروه‌های مختلف مشتریان و مخاطبان، با آنها ارتباط برقرار می‌کند. این ایمیل‌ها می‌توانند شامل اطلاعات درباره‌ی محصولات یا خدمات شما، تخفیف‌ها، اخبار جدید یا انواع محتوای مفید دیگر باشند. هدف اصلی از ایمیل مارکتینگ افزایش فروش، حفظ مشتریان فعلی و جذب مشتریان جدید است.

  6. تولید محتوا به عنوان مهمان

    در این روش، شما محتوای خود را روی وبسایت‌های دیگر منتشر می‌کنید. این محتوا می‌تواند مقاله، ویدئو، عکس و … باشد. با این کار شما با مخاطبان وبسایتهای دیگر ارتباط برقرار کرده و آنها را با کسب و کار خود آشنا می‌کنید.

  7. اینفلوئنسر مارکتینگ

    اینفلوئنسر مارکتینگ یک روش محبوب در دنیای دیجیتال است که در آن افراد مشهور و تأثیرگذار در شبکه‌های اجتماعی، محصول و یا خدمات شما را تبلیغ می‌کنند. این افراد در حوزه‌های مختلف مانند مد، زیبایی، تکنولوژی، آشپزی و… فعالیت دارند و شما می‌توانید با انتخاب شخص مناسب به جامعه‌ی مخاطبان آنها دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال، اگر کار شما مرتبط با سلامت و تناسب اندام است، همکاری با یک اینفلوئنسر در این حوزه می‌تواند به شما کمک کند تا محصولات یا خدمات خود را به مخاطبان او معرفی کنید و به شکل هدفمندتری تبلیغ کنید.

توجه داشته باشید که این‌ها فقط چند نمونه از فعالیتهای سئو خارجی بودند و همانطور که گفته شد هر اقدامی که خارج از وبسایت خود در راستای معرفی برند خود انجام می‌دهید نوعی از سئو خارجی می‌باشد.

…::: حتما مطالعه کنید : 0 تا 100 سئو محلی :::…

جمع‌بندی

سعی کنید خلاقیت داشته باشید و روش‌های موثر سئو خارجی را باهم ترکیب کنید تا بهترین نتیجه برای شما حاصل شود. بعضی تکنیک‌های سئو خارجی برای بعضی مشاغل مناسب‌تر هستند و شما باید با توجه به شرایط کسب و کار خود بهترینهارا انتخاب کنید. مثلا اگر قصد تبادل لینک دارید سعی کنید در جایی این کار را انجام دهید که باع افزایش اعتبار شما شود. یا اگر قصد همکاری با اینفلوئنسرها را دارید آنهایی را انتخاب کنید که به دیده شدن شما کمک می‌کنند و مطمئن شوید که روی برند شما تاثیر منفی نمی‌گذارند.

در نهایت سئو خارجی تکمیل‌کننده‌ی تمام اقدامات سئو داخلی است و مانند دعوت نامه برای وبسایت شما عمل می‌کند. پس تا جایی که می‌توانید به آن توجه کنید تا افزایش ترافیک و فروش را تجربه کنید.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

استفاده از محتویات مرکز سئو بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

منبع: مرکز سئو

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا